ساخت نخستین رآکتور سنتز متانول با توان متخصصان داخلی کشور، گامی بلند برای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور به شمار میآید که پس از موفقیت در مرحله نصب، در عمل مرحلهای نو آغاز میشود که میتوان آن را مصداقی از «دانشبنیان بودن» صنعت پتروشیمی مطرح کرد.
مدیر مهندسی شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی تاکید کرد: خودباوری عمیقی در صنعت پتروشیمی کشور و مدیریت این عرصه مهم شکل گرفته که روز به روز عینیت بیشتری پیدا میکند.
همزمان با اعلام نصف شدن تولید گاز ایران از پارس جنوبی تا «چند سال دیگر»، قطر اعلام کرده است که تا «چند سال دیگر» تولید گاز خود را از این میدان مشترک با ایران، حدودا دو برابر میکند.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با اشاره به ناترازی گاز در کشور اضافه داد: فریادهایی که ما می زنیم برای سرمایه گذاری در میادین گازی، مصرف بهینه و صرفهجویی به دلیل این است که لطمهای به تولید وارد نشود در حالی که باید سالهای گذشته به آن فکر میکردیم.
کارشناس ارشد حوزه پتروشیمی گفت: در یک سال گذشته صنعت پتروشیمی برای کشور ۱۶ میلیارد دلار ارز آوری داشته و به طور میانگین ۱.۲ میلیارد دلار ارز به سامانه نیما تزریق شده است.
رییس کل امور نظارت و هماهنگی پیشرفت طرحهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه ۱۲۰ طرح پتروشیمی در کشور طراحی شده و در حال اجرا است، گفت: رویکرد جدید استفاده از خوراکهایی غیر از گاز مانند خوراکهای مایع است.
با دانش و تلاش شبانهروزی پرسنل شرکت پتروشیمی مروارید در جهت رفع مشکلات این مجموعه، رکورد تولید اتیلن در بهمن ماه ۱۴۰۲ از بدو تاسیس این شرکت تاکنون جابجا شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با تأکید بر ضرورت حمایت از جوانان نخبه و نوآور، خاطرنشان کرد: با سرمایهگذاری در حوزه خلاقیت و نوآوری و فراهم کردن زمینههای بروز استعدادهای جوانان، شاهد شکوفایی و بالندگی صنعت پتروشیمی کشور خواهیم بود.
مدیر مهندسی شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی با بیان اینکه یکی از چالشهای اصلی این صنعت، تامین خوراک و قیمتگذاری آن است گفت: با توجه به نیاز به سرمایهگذاری ۹۰ میلیارد دلاری برای توسعه بخش گاز و افت پیشبینیشده تولید در میدان پارس جنوبی، طرحهای فشارافزایی که در مرحله مهندسی پایه هستند، حائز اهمیت میباشند. این موضوع که خارج از کنترل بخش پتروشیمی ...
انحصار شرکتهای اروپاییها در اجرای سیستمهای انتقال مواد پنوماتیک در صنعت پتروشیمی از سوی شرکت دانشبنیان کنترل فرآیند رادمان (راپکو) شکسته شد و هماکنون ایران در خاورمیانه تنها دارنده دانش فنی این سیستم است.